skip to Main Content
Jakkes, Een Uitvaartbeurs! Waarom Zou Ik Daar Naar Toe Gaan?

Jakkes, een uitvaartbeurs! Waarom zou ik daar naar toe gaan?

De dood, het blijft een onderwerp waar we liever niet (al te veel) over nadenken. Erover praten is lastig en nadenken over wat we bij ons eigen afscheid zouden willen voelt soms alsof we klaar zijn om dood te gaan.

Gelukkig weten we niet wanneer ons moment daar is. Ook al duurt het nog jaren, het kan ook nu goed zijn om er wel over na te denken en wat dingen vast te leggen. Dat kan al in een eigen gemaakt document waarin je aangeeft wat je wel of niet wil. Basis-dingen als cremeren of begraven, maar zelf wil ik absoluut niet in een kist komen te liggen, ik word al claustrofobisch bij het idee. Ik wil graag op een baar met een fijne, zachte en warme wade.

Maar hoe moeten mijn naasten dit weten als ik er niet over praat, of het niet ergens opschrijf?

Tegenwoordig zijn er heel veel dingen mogelijk bij een afscheid. Lang niet altijd zijn mensen hiervan op de hoogte en daar kan een uitvaartbeurs aan bijdragen.

Wij organiseren op zaterdag 4 april 2020, van 10-16 onze uitvaartbeurs Bespreek het onbespreekbare bij Herberg Oer ’t Hout in Grou. Wij laten met diverse ondernemers aan u zien hoe het, naast alle bekende zaken, ook anders kan.

U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken en we hopen dat het daarna iets makkelijk wordt om het nare onderwerp de dood toch bespreekbaar te maken!

Warme groeten,

Sabina

 

Wilt u ons alvast volgen? Neem dan een kijkje op onze speciale beurs Facebookpagina

Back To Top