skip to Main Content

Door de diverse werkzaamheden die ik heb gedaan of doe, kom je veel mensen tegen. Met een aantal ontstaat dan een goede klik waardoor je graag met hen samenwerkt. Ieder op eigen, unieke wijze en  passie. Graag laat ik deze partners zien op mijn website.

Als gediplomeerd verlies, rouw en stervensbegeleider (afgestudeerd aan de Academie voor geesteswetenschappen) en gediplomeerd uitvaartverzorger bij Fender Uitvaart heb ik een brede kennis en ervaring op gebied van sterven en afscheid nemen en een groot netwerk aan vakmensen.

Trots dat ik ambassadeur van de stichting Humanistische uitvaartbegeleiding mag zijn, nadat ik zelf 6 jaar als spreker actief ben geweest.  Deze organisatie is in heel Nederland actief met ruim 150 vrijwilligers die u kunnen helpen bij het afscheid, het schrijven van levensverhalen voor de uitvaart, maar ook al voor het overlijden door een Gesprek bij leven. Alle vrijwilligers worden opgeleid om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Mijn praktijk bevindt zich in het Afscheidshuis Leeuwarden. Een prachtige plek waar we het onbespreekbare bespreekbaar willen maken. Een ruimte waar we willen inspireren en begeleiden. Door onze brede kennis en ervaring op het gebied van stervensbegeleiding, uitvaarten regelen, rouwbegeleiding en nazorg kunnen we u op meerdere gebieden helpen en van informatie voorzien.

Partners:

Naast organisaties waar ik zelf actief ben, vind ik samenwerking erg belangrijk. Samen sta je sterker dan alleen en kan je op maat ondersteunen en begeleiden. Welke partners dat zijn? Kijk hieronder voor meer informatie.

Afscheidsfotografie:

Gerda Wesselius van Afscheid Belicht

Fotografen van Uitvaartfotografen Noord

Portrettekenaar:

Doety Klijnstra van Atelier Dodok

Uitvaartverzorgers:

Marise den Oudsten van Fender uitvaart

Sabina Rietveld van Fender uitvaart

Arianne van Dorth van Onyx uitvaart 

Chantal Roedema van Vergeet me niet uitvaartzorg

Bloemist:

Anneke Douma van Passie floral

Bloembinderij Andreanum

Uitvaartmuziek:

Mariska van Oostijen en Hans Kaldeway van Musica Rosa

Nazorg:

Professional Organizer (Friesland) Tea Rodenburg van Op ‘e rit

Professional Organizer (Overijssel en Flevoland) Elise van Heerde van Lotus ruimt op

Herinneringsobjecten:

Hilde Haarman-Leurink van Rondom de dood

Ellen van Keulen van Een waardevolle herinnering

Bianca Bijker van Lantaarn graveren en Om ter herinneren

Back To Top